Publicado el

Gràcies!

Gràcies per una temporada inoblidable, amb la fita d’igualar el millor rendiment històric de l’Inter d’Escaldes a la Primera Divisió d’Andorra. Gràcies per consolidar el nostre projecte esportiu que, fins ara, sempre ha anat en línia ascendent. Gràcies, sobretot, per omplir-nos d’il·lusió.

El somni de les competicions europees s’ha ajornat, almenys, per una temporada. L’Inter no s’aturarà, ja que el nostre projecte esportiu es consolida més enllà d’un resultat puntual. Lluitarem per continuar amb una de les millors escoles de futbol base del país, amb la consolidació de les categories creades aquesta temporada i amb una dedicació inesgotable pel que fa a la nostra gestió institucional.

Fer les coses bé no garanteix l’èxit, però, segur que estem cada dia més a prop d’aconseguir-ho. Tots junts, i més que mai, #seremmés💙🖤!