Publicado el

Enfrontament familiar

Pares i nens al camp. I si estiguessin tots a punt per jugar-hi?

L’Escola de l’Inter Club d’Escaldes ha organitzat, un altre cop, una activitat per apropar els nostres jugadors del futbol base amb les seves famílies. Cap de setmana vinent a la nostra parròquia serà el moment d’un matx molt especial.

Diumenge serà el dia per jugar el tradicional partit de pares i mares contra els nens de la nostra Escola. Serà l’oportunitat per compartir el futbol en família, més enllà de les competicions que sovint ens uneixen.

L’activitat es durà a terme diumenge vinent a partir de les 9 hores al Prat del Roure de la nostra parròquia. La convocatòria per al partit és oberta a tots els membres de la nostra Escola.

L’INTER, A LA PIRINEUS CUP

A banda del partit de diumenge, el nostre futbol base no s’atura aquest estiu. Aquest dilluns, l’organització de la prestigiosa Pirineus Cup, per mitjà de les seves xarxes socials oficials, ha confirmat la participació del nostre club amb equips a les categories Infantil, Cadet i Juvenil.

El tradicional torneig de la Cerdanya es juga entre el 27 i el 30 de juny. A la darrera edició d’aquesta competició, el nostre Juvenil va guanyar la Fase de Plata de la seva categoria.

Confirmació oficial de la participació de l’Inter a la Pirineus Cup (foto: Facebook Pirineos Cup)