Publicado el

Amb tot el cor

El nom de l’Inter d’Escaldes continua arribant a indrets fascinants, gràcies a la feina del nostre ambaixador itinerant que porta nou mesos fora de casa. No obstant això, Oriol Fité està vivint moments inoblidables per sentir-se en família.

Fité va arribar a Vietnam, novè país al seu quadern de bitàcola des que va sortir d’Andorra a l’octubre passat. Durant la seva estadia al país del sud-est asiàtic, el nostre ambaixador va visitar la badia de Ha Long, famosa per les seves petites illes de pedra calcària que sobresurten de l’oceà Pacífic, i que la fan ser Patrimoni de la Humanitat per la Unesco des del 1994.

Per ‘Uri’, contemplar la monumentalitat d’aquest indret natural va ser únic, però, es gaudeix molt millor amb una grata companyia: els seus pares, que van viatjar cap a Vietnam per trobar-se amb el fill viatger. Oriol viu moments molt feliços amb Remei i Mario, que sovint van assistir als partits de l’Inter d’Escaldes abans de viatjar.

L’emoció del nostre ambaixador quan va retrobar-se amb els seus pares

UNA FEINA AMB EL COR

Abans d’arribar a Vietnam, Oriol Fité va afegir una altra feina a les seves aventures: un voluntariat al Centre de Meditació Thabarwa, a Myanmar. El nostre ambaixador va desenvolupar tasques com ajudar a gent gran a desplaçar-se i fer classes als nens en situació de pobresa.

Quin sera el pròxim capítol dins de la història que està fent Oriol Fité arreu del món? El nostre ambaixador compta amb el patrocini de Gol Solidari i del seu web Mochila y Mundo.

Oriol durant la seva feina a Thabarwa