Publicado el

Continuem creixent junts

L’Inter Club d’Escaldes fa oficial la renovació de l’entrenador del primer equip, Adolfo Baines. El primer míster professional en tota la història del nostre club continua encapçalant l’staff tècnic per aconseguir més alegries.

Adolfo Baines va arribar a un acord amb la directiva de l’Inter per mantenir-se com a entrenador del primer equip per una temporada més. De la mà de la seva direcció tècnica, el nostre equip va igualar el seu millor rendimient històric a la Primera Divisió andorrana quan va acabar la Lliga Nacional 2018-19 al tercer lloc.

«Estic molt agrait de la confiança del cos directiu de l’Inter per renovar un any més, amb les ganes de intentar aconseguir això que hem deixat a mitges la darrera temporada. Malgrat no haver aconseguit el cim, espero que es mantingui la unió de la plantilla perquè, per assolir èxits, primerament hem de comptar amb un grup com el que hem tingut fins ara», assegurava l’entrenador un cop acordada la seva renovació de contracte.

Baines gaudirà uns dies de vacances abans de tornar a Andorra per començar la planificació de la temporada vinent. Seguirem crexent junts, Adolfo! Amb tu, SEREM MÉS!

Mirada cap a l’horitzó, Adolfo Baines comença a planificar la temporada vinent