Publicado el

A prop d’un altre rècord

El nostre defensa Ilde Lima continua allargant la seva llegenda amb la selecció d’Andorra. El capità de l’absoluta s’ha tornat el jugador actiu amb més temps defensant la samarreta nacional i està molt a prop de batre un rècord mundial d’internacionalitats.

Contra França pel Pre-europeu, Ilde ha jugat el seu partit número 123 amb la selecció d’Andorra. La distància de temps entre el seu debut contra Estònia i el partit contra l’actual campiona del món és de 21 anys i 354 dies, encapçalant el llistat mundial de jugadors actius en aquest criteri amb més de 100 internacionalitats. Per assolir el rècord total, el nostre defensa ha de completar la fase classificatòria contra Turquía el 17 de novembre per sobrepassar l’equatorià Iván Hurtado en només nou dies.

Per si no n’hagués prou, Ilde ha passat a ser el jugador andorrà que durant més temps ha defensat la seva selecció ja que contra França s’ha retirat de l’absoluta Juli Sánchez, l’únic supervivent del primer partit de la selecció nacional el 1996.

AMB PRESÈNCIA DE L’INTER

A banda d’Ilde Lima, l’Inter Club d’Escaldes va estar present als últims partits del Pre-europeu. El nostre capità Sergio Moreno va disputar dissabte els últims 21 minuts davant Moldàvia. El migcampista va tenir una gran oportunitat per assolir l’empat mitjançant una falta directa aturada per la mà d’un rival dins de l’àrea i que l’àrbitre va deixar sense sanció.

Per la seva part, l’entrenador de nostre Aleví, Ludo Clemente, en la seva condició de jugador va jugar tot el partit contra Moldàvia.