Publicado el

Tot queda a casa

L’Inter Club d’Escaldes fa oficial el nou coordinador del nostre futbol base: Joël Martínez, un home molt implicat amb la seva feina i gran coneixedor de la nostra Escola. Enhorabona!

Joël, que formava part del nostre futbol formatiu com a entrenador de la categoria Benjamí, coneix les tasques de l’Escola de l’Inter gràcies a la confiança dipositada per Richard Imbernón, exassessor tècnic del nostre futbol base.

«Estic molt content i agraït per la confiança que l’Inter m’ha donat per ser el nou coordinador de la base. Crec que l’Escola, als últims cinc anys, ha millorar moltíssim i per això la filosofia de treball seguirà sent la mateixa que hi havia», valorava Joël amb el seu nou càrrec.

El nou coordinador tindrà l’objectiu d’encapçalar el nostre projecte de futbol formatiu, amb més de 160 nens a les sis categories de futbol base masculí, a més del promisori equip femení.

«La nostra prioritat continuarà sent formar persones, tant esportiva com humanament. Intentarem que els nens juguin al futbol aprenent i que es diverteixin amb la pràctica de l’esport que ens agrada, a banda de mantenir-nos com una gran família unida pel futbol», afegia Jöel.

El nom del nou coordinador ha estat oficialitzat el mateix dia que s’han obert les inscripcions per al nostre futbol base de cara a la temporada 2019-20. El nostre club continua treballant per afegir nous membres al futbol base.

Som-hi Joël! Amb tu, SEREM MÉS!

Una imatge que mostra la implicació de Joël amb els nens