Publicado el

Una altra alegria

L’Inter d’Escaldes ha estat campió una altra vegada, en aquest cas, gràcies a la nostra Escola. L’equip A de la nostra categoria Aleví ha guanyat el torneig ‘Andorra per Cambodja’, amb participació destacada d’altres equips del nostre club.

L’Aleví A ha estat el millor de la seva categoria amb la victòria en tanda de penals per 3-2 contra la UE Santa Coloma, després de l’empat a dos gols al temps reglamentari. El triomf s’ha celebrat amb molta emoció perquè, al ser l’últim partit de la jornada, la resta de jugadors de l’Inter esperaven ansiosos la victòria definitiva.

A banda de l’Aleví A, l’Inter ha tingut una destacada participació amb la resta dels seus equips: el Benjamí A ha estat molt a prop d’un altre títol però no ha pogut vèncer a la final contra la UE Engordany, l’Aleví B ha tancat la seva participació al tercer lloc i el Benjamí B, a la sisena posició.

Alegria total amb l’últim penal de la tanda a la definició del títol de l’Aleví A.