Publicado el

Paraula de capità

Malgrat les vacances d’estiu, a l’Inter d’Escaldes sempre és un bon moment per fer valoracions. El nostre capità reflexiona sobre el que ha de venir per al nostre primer equip i, també considera el seu creixement com a jugador tant a l’Inter com a la selecció andorrana.

Sergio Moreno va jugar 26 partits a la temporada 2018-19, sovint amb el braçalet de capità. El migcampista va col·laborar amb cinc gols perquè l’Inter pogués igualar el seu millor rendiment de la seva història a la Primera Divisió.

«Ha estat una temporada molt bona. Llàstima que no hem pogut assolir l’objectiu d’anar a Europa, però, estem pensant de cara a la propera temporada que tenim molta il·lusió que comenci el més aviat possible», considerava.

Moreno suma 51 partits oficials i set gols amb la nostra samarreta, un registre que han valorat a la selecció absoluta d’Andorra, on registra 64 internacionalitats.

«Des que vaig arribar a l’Inter, les coses m’han sortit molt bé. He tingut la confiança dels entrenadors, m’han fet jugar i he aprofitat les oportunitats quan em van convocar a la selecció. No em queda una altra que treballar dia rere dia i no aturar-se’n», sentenciava.