Publicado el

Cremant etapes

Aigua. Molta aigua. I no és precisament el riu Segre o els seus afluents. L’aigua va ser la gran companyia de tres categories de l’Escola de l’Inter d’Escaldes als partits de la Pirineus Cup, a causa de les altes temperatures. El nostre equip Juvenil va estar molt a prop d’un altre títol.

El Juvenil, que va jugar a la localitat francesa de Bourg-Madame, va pujar el termòmetre gràcies a la seva presentació a la Fase de Plata de la seva categoria: amb victòries contra el Red Star de Guadalupe i el CSM Puteaux, el nostre equip va caure contra el CF Cubelles i no va poder quedar-se amb el mateix títol que havia guanyat l’any passat.

L’aigua era l’única solució per reduir la calor durant el partit

Per la seva banda, el nostre Cadet i el nostre Infantil van completar els seus respectius partits de la competició sense triomfs, però, amb la valoració d’haver agafat més experiència i ritme internacional, sobretot en condicions no gaire usuals a Andorra com camps de gespa natural i la calor sufocant.

La participació de l’Inter a la Pirineus Cup ha estat la cloenda de la temporada 2018-19 del nostre futbol base. No obstant això, durant l’estiu continua l’oportunitat per afegir-se a la nostra Escola per a la propera temporada.

L’Infantil va disputar els seus partits a Martinet