Publicado el

Amb la precisió d’un rell-Otger

Perseverància, paciència, bon càlcul i una gran estima per la feina ben feta. Els mateixos factors que calen per fer un bon rellotge són els que el nostre nou director esportiu vol aplicar a l’Inter Club d’Escaldes. Benvingut, Otger Canals!

Ha arribat l’hora que Otger sigui presentat com a nou director esportiu del nostre club. La seva principal tasca serà la coordinació esportiva entre els jugadors i cos tècnic de l’Inter amb la directiva.

«A més de ser l’enllaç entre la plantilla i el cos tècnic, s’ha de fer tasques d’organització, d’assessorament perquè l’equip tingui totes les eines per desenvolupar la feina de manera correcta», afirmava.

Canals va néixer fa 33 anys a Mollet del Vallès (província de Barcelona) i compta amb els títols de Llicenciat en Educació Física a la Universitat de Vic i el grau superior d’animació d’activitats físico-esportives, entre d’altres. Al futbol nacional havia destacat com a director tècnic de la UE Engordany.

«La meva arribada ha estat molt bona per part dels jugadors i del cos tècnic. M’agrada que l’Inter sigui un club que valori les persones i que tingui una casa sòlida, una estructura forta. L’Inter és un club amb un potencial increïble», destacava.

Otger arriba amb totes les ganes que l’Inter funcioni com un rellotge suís. Benvingut al nostre club! Amb tu, SEREM MÉS!

Les primeres hores del nostre nou director esportiu han estat carregades de planificació per a la temporada 2019-20.