Publicado el

Un altre any amb nosal-TRES!

De cop i volta, tres renovacions. Quina manera de gaudir l’estiu amb tres jugadors emblemàtics que formen part de l’Inter Club d’Escaldes. Sergio Moreno, Ilde Lima i Genís Soldevila segueixen vestint la samarreta blava i negra, i continuen el camí per convertir-se en llegendes.

Tots tres van arribar a un acord amb la directiva per continuar a casa nostra durant la temporada 2019-20. Sergio, Ilde i Genís continuen essent jugadors del primer equip de l’Inter amb el vistiplau del cos tècnic encapçalat per Adolfo Baines.

El capità Sergio Moreno ha disputat 51 partits amb el nostre equip des de la seva arribada fa dues temporades. Gràcies al seu bon rendiment amb l’Inter, el nostre migcampista ha mantingut un nivell que li ha permet ser convocat a la selecció absoluta d’Andorra, completant 64 internacionalitats a dia d’avui.

Un emblema de la Tricolor és Ilde Lima, capità de l’equip nacional i rècord d’internacionalitats amb 123 partits. Si juga contra Turquía per al Pre-europeu el 17 de novembre, Il Capitano serà el jugador de tota la història que més temps hagi defensat una selecció arreu del món. Mentrestant l’Inter, on ha disputat 16 partits, seguirà sent casa seva.

Per la seva banda, Genís Soldevila va ser un dels golejadors de la Lliga 2018-19 amb deu gols. El ‘Pistoler’ de Balaguer s’ha sentit molt a gust a l’Inter, jugant 27 partits a la seva primera temporada al nostre club.

Sergio, Ilde i Genís són part de la nostra història que continuarem fent tots junts. Amb vosaltres, SEREM MÉS!

Mentrestant, la nostra directiva continua treballant per més renovacions i fitxatges per al curs vinent.