Publicado el

Gràcies, Joan!

Una llegenda de l’Inter d’Escaldes. Així serà recordat per sempre Joan Bayona, porter indiscutible als últims anys a la porteria del nostre primer equip. Un etern agraïment per la seva implicació i per la seva qualitat personal.

Joan Bayona no continuarà la propera temporada a la plantilla del primer equip. El nascut a Sant Feliu de Guíxols va disputar 65 partits des de la seva arribada al club a mitjans de la temporada 2016-17, quan l’Inter estava a la Segona Divisió. La seva experiència durant 14 anys defensant la porteria del Palamós CF sempre li va donar seguretat i bona ubicació.

Bayona no solament serà recordat pel títol de la Segona Divisió 2016-17, sinó també per ser una peça clau als darrers anys, tant al camp com al vestidor. Bayona va decidir fitxar per l’Inter malgrat haver penjat els guants. La seva adaptació va ser immediata. I per si no n’hagues prou, la seva implicació amb el nostre projecte va ser cabdal, fins i tot afegint-hi la seva família.

Moltes gràcies per tot, Joan. L’Inter és casa teva, i això només ho poden dir els emblemes com tu. Amb Bayona, per sempre, SEREM MÉS!

ALTRES BAIXES PER LA PROPERA TEMPORADA

Joan Bayona és un dels jugadors de la plantilla del primer equip que no continuen a l’Inter. Lucas Sousa, Roger Nazzaro, Mateo Rodríguez i Carlos Gomes també deixen el club. A tots ells, els desitgem molt d’èxits als seus propers projectes esportius. Gràcies per donar el vostre esforç amb la nostra samarreta!