Publicado el

Absolutament de l’Inter!

L’Inter Club d’Escaldes anuncia l’acord amb tres jugadors de vasta trajectòria a la selecció absoluta d’Andorra, el porter José Antonio Gomes i els migcampistes Marc Pujol i Emili García. Tots tres s’afegeixen al nostre equip amb la il·lusió de continuar creixent.

José Antonio Gomes és el porter titular de la selecció andorrana. El partit contra França l’11 de juny passat a l’estadi Nacional va ser la internacionalitat número 56 del porter, que compta amb experiència fora del Principat en clubs com SE Eivissa i el RCD Carabanchel, entre d’altres.

Marc Pujol és un històric dins de l’equip nacional a causa dels seus 82 partits amb la Tricolor, en algunes ocasions, amb el braçalet de capità. El migcampista va jugar en clubs com el CE Balaguer, l’FC Santboià i l’FC Andorra, on va aconseguir el títol de la Primera catalana el curs passat.

També va aixecar la copa de campió amb l’FC Andorra el defensa Emili García, que també pot jugar com a migcampista. Emili ha estat en 44 partits amb l’absoluta d’Andorra i inclou dins de la seva trajectòria els clubs francesos ES Pennoise i US Le Pontet.

Tots tres seran presentats oficialment els propers dies. Mentrestant, el nostre club continua treballant per assumir reptes molt importants. Amb els nostres nous seleccionats, SEREM MÉS!