Publicado el

En Bones mans

Tot es queda a casa. L’Inter Club d’Escaldes vol continuar potenciant el seu projecte esportiu que, fa un any, va incloure la creació d’un equip filial. La propera temporada, l’Inter B serà encapçalat per dos llegendes del nostre club i del futbol nacional.

Xavi Andorrà i Josep Manel Ayala seran els integrants del cos tècnic de l’equip filial, que jugarà a la Segona Divisió la temporada 2019-20. L’objectiu de l’Inter B és potenciar gent de cara al futur i els nostres nous entrenadors també s’afegeixen a aquesta filosofia de treball.

Andorrà és un dels integrants de l’Inter amb més temps dins del club: el proper curs serà la seva cinquena temporada a casa. Com a jugador ha estat en 50 partits i ha celebrat 12 gols. Xavi -el primer en aixecar la copa de campió de Segona 2016-17- a més és un dels jugadors amb més trajectòria a la selecció absoluta d’Andorra amb 26 internacionalitats. Com a entrenador compta amb l’experiència d’entrenar el nostre equip Infantil.

Xavi Andorrà compta amb experiència com a entrenador al nostre futbol base.

Per la seva banda, Ayala farà la seva tercera temporada al nostre club. En la seva condició de jugador va estar en 25 partits amb la nostra samarreta i des del març passat col·labora amb l’staff tècnic del primer equip com a assistent. El ‘Tigre’ també és un emblema de la selecció andorrana amb 84 partits, sent l’únic jugador de la història de la Tricolor en debutar i acomiadar-se sense derrotes.

Sense cap mena de dubte, tant Ayala com Xavi continuaran amb la seva contribució per al creixement del nostre projecte esportiu. Són llegendes nostres! Amb ells, SEREM MÉS!

Josep Manel Ayala continuarà col·laborant amb el cos tècnic del primer equip.

JOSÉ ANTONIO TAMBÉ SERÀ ENTRENADOR

Un dels nostres fitxatges per al curs vinent, el porter José Antonio Gomes, s’integrarà a l’staff tècnic del nostre futbol base. El nostre nou jugador, internacional amb Andorra en 56 partits, podrà donar bona part de la seva experiència als nens de la nostra Escola.