Publicado el

L’Inter al paradís

Aigües cristal·lines que, de cop i volta, es transformen en blaves i negres. Això és el que sembla la presència de la nostra samarreta enmig de l’oceà Índic que banya les costes de les Illes Maldives, actual destí del nostre ambaixador itinerant.

Oriol Fité va arribar a l’arxipèlag asiàtic després de alguns dies a Índia. El nostre lateral a la temporada 2017-18 continua portant els nostres cors a indrets increïbles, en aquest cas, al voltant de taurons i mantes gegants que ‘Uri’ va conéixer més a prop gràcies a un curs de submarinisme.

El nostre ambaixador properament torna a Índia i promet més moments innoblidables amb la nostra samarreta! Les aventures d’Oriol Fité compten amb el patrocini del seu web Mochila y Mundo i de Gol Solidari.

Oriol intenta agafar taurons com si fossin jugaors de l’equip rival…

SENSE OBLIDAR EL SEU AMOR

Sembla que li ha sortit competència al nostre ambaixador. Aleshores, es tracta d’una competència noble i, el que és millor, que neix a casa nostra.

Alguns jugadors de la nostra Escola han aprofitat les seves vacances per portar la samarreta de l’Inter a indrets inimaginables i demostrar que el seu cor és blau i negre. Sara Pelfort, capitana de l’equip Femení, va lluir la nostra samarreta a Gal·les i Hugo Queirós, jugador del nostre Aleví, va portar els colors de l’Inter a Braga, Portugal. Gràcies a gent com vosaltres, SEREM MÉS!

Sara Pelfort a l’estadi Liberty de Gal·les. Sota aquestes línies, Hugo Queirós a Braga amb exjugadors de la nostra Escola com Asier País, Gustavo Queirós i Valério Araújo.