Publicado el

Continuen a casa

L’Inter Club d’Escaldes continua confirmant valors per al seu primer equip de cara a la temporada vinent. La directiva ha confirmat la renovació de dos dels jugadors amb més participació el curs passat, Óscar Reyes i Bruninho.

El defensa andalús completarà la seva tercera temporada al club després d’arribar a un acord per continuar sota les ordres d’Adolfo Baines, amb qui va jugar 21 partits a la temporada 2018-19. Durant el nou projecte esportiu de l’Inter que va començar l’any 2015, Óscar Reyes és el setè jugador amb més partits defensant la nostra samarreta amb 45 aparicions i cinc gols.

Per la seva banda, Bruno Raposa Fernandes disputarà la seva segona temporada al club. El curs passat, el davanter portuguès va ser, juntament amb Sergio Moreno, el tercer jugador amb més partits jugats, completant 26 presències i marcant un gol.

La nostra directiva continua treballant per confirmar noves renovacions i també, més fitxatges. L’Inter vol seguir creixent!