Publicado el

Reconeixent la nostra història

Sempre cap amunt. La filosofia del projecte esportiu de l’Inter d’Escaldes ha permès que el nostre club creixi dia rere dia. Des de fa quatre anys, els resultats col·lectius estan millorant i, per aquesta raó, és molt important valorar-ne els rècords individuals.

Des de la reestructuració del club la temporada 2015-16, el primer equip de l’Inter ha disputat 107 partits oficials. El jugador amb més presències és Joan Bayona, emblema que va defensar la porteria durant tres temporades. Un altre referent del títol de Segona Divisió 2016-17, Josep Maria Cabanes, és el més proper a igualar Bayona durant la seva quarta temporada al club.

Al mateix període, Xavi Gallart ha encapçalat la majoria de crits de gol. ‘Gallo’, pitxitxi del títol de Segona fa dos anys, està al capdavant de la taula de golejadors. Un altre històric, Xavi Andorrà, és -juntament amb Gallo- l’únic jugador al Top Five de presències i de gols de la nova era de l’Inter.

En total han estat 102 els jugadors que han contribuit dins del primer equip al creixement del nostre club. Segur que el nombre de jugadors i golejadors seguirà cap amunt. Tots junts, SEREM MÉS.