Publicado el

Una autèntica llegenda

L’Inter d’Escaldes es complau en presentar el seu primer fitxatge per a la temporada 2019-20, Marc Pujol. Un dels jugadors amb més experiència a la selecció nacional arriba al nostre primer equip amb la il·lusió de assolir grans objectius.

Pujol és un dels tres jugadors de la selecció absoluta d’Andorra que van ser anunciats com a nous jugadors del nostre club. El migcampista de 36 anys arriba provinent de l’FC Andorra, on va guanyar el títol de la Primera Divisió catalana.

«Estic molt content i em fa molta il·lusió aquest projecte engrescador i seriós. Jo crec que, des de l’any passat, l’Inter és un dels tres millors equips del país. Espero aportar amb el meu granet de sorra per assolir els objectius», remracava durant la seva presentació oficial.

Marc, a dia d’avui, és el cinquè jugador amb més internacionalitats a la història de la selecció andorrana amb 82 partits. La seva última aparició amb la Tricolor va ser el 25 de març passat contra Albània per al Pre-europeu.

«La selecció sempre fa molta il·lusió. A qualsevol jugador li agrada representar el seu país i nosaltres tenim una gran oportunitat de enfrontar seleccions superiors i fregar l’elit, tot i que no sigui puntuant», reflexionava.

Marc Pujol va acordar afegir-se a l’Inter per una temporada. Segur que ens aportarà la seva experiència i qualitat al mig del camp. Benvingut, Marc! Amb tu, SEREM MÉS!