Publicado el

Continuem junts

El primer equip de l’Inter d’Escaldes continua amb la seva ambició d’armar una bona plantilla de cara al curs vinent. Per aquesta raó, tres jugadors amb destacada participació la darrera temporada han acordat la seva renovació.

Luis Filipe Escaleira, més conegut com a Baixinho, comença la seva tercera temporada al nostre club. El migcampista, preconvocat per la selecció andorrana el 2013, registra 39 partits amb la nostra samarreta, 21 dels quals va jugar la temporada passada.

Ivan Vigo va ser un dels jugadors més regulars de la temporada 2018-19 amb 25 participacions. El defensa de La Seu d’Urgell a més va contribuir amb dos gols que van ser cabdals per donar victòries a prop del final del temps reglamentari: contra l’FC Ordino a la primera jornada i contra la UE Engordany a la tercera jornada del play-off pel títol.

Per la seva banda Eric Rodríguez, més conegut com a Canario, va tenir una temporada destacada fins i tot superant una lesió al seu genoll dret que li va deixar dos mesos fora del terrenys de joc. El lateral va jugar 15 partits a la temporada anterior i va marcar un gol contra l’FC Santa Coloma.

Gràcies a tots tres per posar confiança al nostre projecte esportiu. Segur que continuarem creixent tots junts! Amb vosaltres, SEREM MÉS!