Publicado el

Revenja

El concepte del títol sembla sonorament el nom del nostre fitxatge. Casualitat o no, aquest nou jugador del primer equip de l’Inter d’Escaldes torna a la lliga andorrana amb l’objectiu d’assolir èxits.

Rui Beja va arribar a un acord amb el nostre club per incorporar-se de cara a la temporada vinent. L’últim club del defensa portuguès va ser l’FC Andorra, on va guanyar el títol de la Primera Divisió catalana el curs passat.

«Arribo a l’Inter amb molta il·lusió davant el projecte que m’han presentat. Tinc moltes ganes de treballar i sobretot ajudar l’equip al seu creixement dels darerrs anys. Vull que aquest creixement continuï amb mi també», confessava.

Rui, de preferència, és lateral dret. A l’FC Andorra va patir algunes lesions, però igualment es tracta d’un jugador destacat. Això ho va demostrar quan va jugar la temporada 2017-18 a l’FC Lusitans quan aquest club estava a la Primera Divisió.

«Sóc un jugador de treball, d’equip. Sóc un lateral ràpid, amb bona cobertura i agressiu al moment de defensar. Aleshores, sóc un jugador que vull estar al servei de l’equip, segons el que digui l’entrenador», admetria.

Rui Beja és el segon fixtatge oficialitzat per al primer equip de l’Inter d’Escaldes. Molt d’èxit, Rui! Amb tu, SEREM MÉS!