Publicado el

Balla amb el Papu

L’Inter d’Escaldes oficialitza un nou jugador per al primer equip durant la temporada 2019-20: el davanter Eugenio Peralta, més conegut com a Papu, torna al nostre club després d’un any. El paraguaià intentarà complir el seu somni amb l’Inter.

Papu Peralta arriba per la temporada vinent un cop acordada la seva vinculació amb la directiva del club. El davanter viurà la seva segona etapa a l’Inter, ja que la temporada 2017-18 va contrbuir amb cinc gols en 12 partits.

«Estic molt content. Sento una gran oportunitat de tornar a casa, estic molt agraït que m’hagin donat la possibilitat de tornar-hi. Hi ha una base molt important, amb un entrenador molt professional», admetria.

Papu, de 42 anys, és un veterà de mil batalles al futbol. Com a jugador professional, compta amb un currículum molt extens amb destacats clubs sudamericans com Tigre i All Boys d’Argentina, Deportivo Pereira i Deportivo Pasto de Colòmbia i Cienciano de Perú, entre d’altres.

«Personalment busco ser campió amb l’Inter, però això es valorarà un cop passi el temps. Ara per ara estic molt content d’estar un altre cop al club», concloïa.

Torna a l’Inter un perillós centrodavanter, però també torna una gran persona que es guanya el cor del vestidor. Benvingut un altre cop, Papu! Amb tu, SEREM MÉS!