Publicado el

Les mans d’Andorra

El porter titular de la selecció absoluta ja és amb nosaltres! L’Inter d’Escaldes fa oficial el fitxatge de Josep Antoni Gomes, l’encarregat de la porteria de l’equip nacional que arriba al nostre club amb la il·lusió de fer història.

Josep Antoni va arribar a un acord per incorporar-se a l’Inter, no solament com a porter del primer equip, sino també com entrenador al nostre futbol base. Doncs els nostres nens tindran un bon mirall amb experiència internacional després d’haver jugat en clubs espanyols de Segona B i Tercera Divisió.

«Estic amb molta il·lusió d’arribar a un club que està creixent els darrers anys. Quan em van proposar ser el porter de l’Inter, no m’ho vaig pensar gaire perquè és una gran oportunitat per aconseguir el títol de lliga aquest any. Crec que s’està fent un gran equip i lluitarem pels objectius marcats», confessava.

Gomes és un dels tres fitxatges per a la temporada vinent amb experiència a la selecció andorrana, juntament amb Marc Pujol i Emili García. El porter, en hores d’ara, s’entrena amb la selecció de cara als propers partits del Pre-europeu contra Turquía i França.

«La selecció és un somni per als jugadors d’aquí de gaudir dels millors jugadors del món. Per Andorra ha passat Portugal, França i altres que, per a jugadors amateurs com nosaltres, és un privilegi de jugar contra ells. Per a mí és un orgull representar el meu país», assegurava.

Benvingut a la teva nova casa, Josep Antoni Gomes! Amb tu, SEREM MÉS!