Publicado el

Són de casa

L’Inter d’Escaldes continua aprofitant el període estiuenc per definir la seva plantilla del primer equip de cara a la temporada vinent. Dos valors destacats de la temporada anterior seguiran defensant la nostra samarreta.

Albert Reyes havia arribat durant la finestra d’hivern de la Lliga 2018-19 i ara, espera completar un temporada sencera amb l’Inter. El migcampista, internacional amb la sub 21 d’Andorra, va participar en vuit partits de la temporada passada.

Per la seva banda, Rodrigo Vergara va arribar a un acord per viure la seva segona temporada al nostre club. El davanter colombià va jugar 20 partits la temporada anterior i va contribuir amb tres gols.

ALTRES JUGADORS SÓN BAIXES

Paralel·lament, l’Inter d’Escaldes oficialitza les baixes dels davanters Santi Triguero i Arturo Riestra, a més del porter Nico Monetti. A tots tres, el club agraeix la implicació per al nostre projecte esportiu i per col·laborar al nostre creixement.