Publicado el

L’home dels tres pilars

Un altre fitxatge de selecció. L’Inter d’Escaldes fa oficial Emili García com a incorporació de cara a la temporada 2019-20. El defensa amb internacionalitats amb Andorra espera mantenir el seu nivell al nostre club.

Emili, nascut a Escaldes-Engordany fa 30 anys, arriba al nostre primer equip per potenciar la defensa després d’haver assolit el títol de Primera Catalana amb l’FC Andorra el curs passat.

«L’Inter ha mostrat un gran interès per mi, vam arribar fàcilment a un acord i aquí sóc. Gaudeixo de la meva humilitat, el meu sacrifici i el meu esforç i penso donar aquests tres fonaments perquè vagi tot a millor», afirmava.

García va tenir experiència a la Tercera Divisió espanyola al Racing Lermeño i també al Campionat Nacional francès amb el ES Pennoise i l’US Le Pontet. A banda d’això, el defensa compta amb 44 partits internacionals amb la selecció absoluta d’Andorra.

«Tinc molta il·lusió de continuar a la selecció però primerament he de gaudir del futbol aquí a l’Inter. Potser l’Inter sigui un bon aparador per a la selecció perquè s’estan fent les coses i per això els jugadors volen venir aquí», valorava.

Un altre seleccionat s’afegeix al nostre club. Molt d’èxit, Emili! Amb tu, SEREM MÉS!