Publicado el

L’home història

Un altre cop amb un home de casa. L’Inter d’Escaldes fa oficial la renovació de Josep Maria Cabanes, avui en dia el jugador amb més partits jugats al primer equip. El defensa viurà la seva quarta temporada al nostre club.

Josep Maria formarà part de la plantilla del primer equip per a la temporada 2019-20, un altre cop sota les ordres del cos tècnic encapçalat per Adolfo Baines. Un altre curs amb la samarreta blava i negra per al defensa nascut el 2 d’abril de 1996 a Andorra.

«Al principi vaig començar a jugar a l’Inter per reprendre un dels esports de la meva infancia: el futbol. Amb el temps aquest ‘passa temps’ s’ha transformat en un projecte esportiu format per un grup humà que sempre busca donar el millor de si», reconeixia Cabanes.

Josep Maria Cabanes va afegir-se a l’Inter la mateixa temporada de l’ascens a Primera Divisió, la 2016-17.

Malgrat la seva joventut, JM ha estat una peça clau des que el nou projecte esportiu de l’Inter va assumir l’administració del club. En hores d’ara, ‘Cabirol’ compta amb 59 partits jugats i és el jugador actiu dins d’aquest rànquing amb més participacions al primer equip.

«Em sento un privilegiat de saber el que he aportat fins ara, i que la direcció i l’staff tecnic segueixin confiant amb mi i poder aportar el meu granet de sorra per participar en aquest projecte esportiu i sobretot humà. I pel que fa els 59 partits, espero que siguin molts més i moltes mes victories. Serem més!», concloïa Cabanes amb el nostre lema.

Segur que amb la teva implicació i esforç, arribarem molt lluny. Un any més amb tu, Josep Maria! Com dius, SEREM MÉS!