Publicado el

La pilota comença a rodar

Que sigui el primer dia d’una temporada amb molta història. La il·lusió s’ha fet palesa al primer entrenament del primer equip de l’Inter Club d’Escaldes, que ha començat els treballs de cara a la temporada 2019-20.

Dilluns, molt bona part de la plantilla ha fet la primera sessió de la pretemporada al Centre d’Entrenament de la FAF. El cos tècnic ha encapçalat la jornada de treballs amb alguns exercicis físics i tècnics.

«Hem acabat amb bones sensacions. Esperem que els treballs ens facin agafar ritme de competició. Tenim molta il·lusió d’anar a per totes aquesta temporada per aconseguir els nostres objectius», manifestava el davanter Rodrigo Vergara al final de la sessió.

Amb l’excepció de dijous que és dia festiu al país, els entrenaments continuaran durant tota la setmana. El dia 21 d’agost està previst un partit amistós d’entrenament contra l’FC Andorra.