Publicado el

Amb una gran trajectòria

L’Inter Club d’Escaldes continua reforçant-se de cara a la temporada vinent i incorpora un altre jugador, Toni Lao. El migcampista arriba al nostre primer equip precedit d’un gran currículum com a jugador professional.

Toni va arribar a un acord amb la nostra directiva per transformar-se en jugador de l’Inter per una temporada. Ràpidament el nostre fitxatge s’ha afegit a la pretemporada que va començar dilluns al Centre d’Entrenament de la FAF.

«És una sensació molt bona conéixer l’equip des de dins, ja que és un club molt organitzat. He parlat amb la plantilla i fins ara tot es fa correctament», admetria Lao a la seva presentació.

El jugador de 35 anys compta amb una gran trajectòria al futbol, ja que va rebre formació fins a la categoria Cadet a l’FC Barcelona i, després d’un pas per la Fundació Ferran Martorell, va fitxar pel RCD Espanyol, on va coincidir amb el nostre defensa Óscar Reyes. A l’equip filial del club Perico va jugar a la Segona Divisió B espanyola, la mateixa categoria que va disputar amb l’UDA Gramanet, el CE Sabadell i el CF Badalona.

«Sóc un jugador que intenta ajudar l’equip, que es posiciona bé i al mig del camp intento organitzar una mica el joc. Sóc molt competitiu i crec que aquesta temporada hem de lluitar per guanyar la Lliga», assegurava.

Per si no n’hagués prou, Toni Lao va compartir a Bellvitge, el seu barri de criança, amb un emblema de l’Inter d’Escaldes, Alberto Lopo. Tot queda a casa, Toni! Benvingut al nostre club. Amb tu, SEREM MÉS!