Publicado el

Eterns

L’Inter d’Escaldes fa un reconeixement a Xavi Andorrà i Maicon dos Santos que no continuaran com a jugadors del primer equip la temporada vinent. No obstant això, tots dos són gent que, gràcies a la seva implicació, han enregistrat el seu nom a la nostra història.

Xavi Andorrà era el jugador amb més antiguitat de la plantilla ja que havia estat un dels primers fitxatges de la temporada 2015-16, la primera del nostre actual projecte esportiu. La implicació de Xavi era més enllà del camp, i no solament amb altres estaments de l’Inter com el futbol base, sinó també per ser un dels homes més carismàtics del club. La seva intervenció quirúrgica, a causa d’un trasplantament de ronyó, durant el 2017 va ser motiu d’unió a casa nostra. Merescudament, Xavi va ser designat el capità per aixecar la copa de campió del nostre títol de Segona Divisió de la temporada 2016-17.

El migcampista és, en hores d’ara, juntament amb Sergio Moreno el cinquè jugador amb més partits a la història del primer equip des que l’Inter va ser refundat el 2015. Xavi compta amb 51 partits i a més va marcar 12 gols, ocupant el quart lloc a la taula de màxims golejadors durant el mateix període de temps.

La marxa de Xavi Andorrà només serà a la seva condició de jugador del primer equip, ja que continua com a entrenador del nostre futbol base i a més va assumir el repte de ser un dels entrenadors del nostre equip filial. Amb Xavi, SEREM MÉS!

OBRIGADO, MAICON

Per la seva banda, Maicon dos Santos posa punt final a tres temporades amb la samarreta de l’Inter. El brasiler va ser un dels jugadors que va aixecar la copa de campió de la Segona Divisió 2016-17, únic títol oficial del nostre club en la categoria sènior.

Maicon és, a dia d’avui, el quart jugador amb més partits des de la refundació de l’Inter el 2015, amb 53 aparicions, a més de la seva aportació de set gols davant les porteries rivals. Mes enllà de la seva polifuncionalitat (ha estat davanter, migcampista i fins i tot, lateral), Maicon va ser reconegut per ser una veu respectada dins del vestidor, a més d’afegir-hi alegria. La seva implicació amb l’Inter és tan gran que durant les seves vacances al seu país, Brasil, al maig passat va vestir la nostra samarreta juntament amb la seva dona Aline i la seva filla Beatriz a l’estadi Maracanã, un dels majors temples del futbol mundial.

Més que una llegenda, Maicon és part de casa nostra! Amb tu, SEREM MÉS!