Publicado el

Gràcies, Monti!

L’Inter Club d’Escaldes vol agrair tota la implicació d’Iván Monti, un dels homes més reconeguts del nostre futbol base, que marxa de la nostra institució per assumir nous reptes personals. L’entrenador va assolir fites esportives molt importants amb l’Inter.

Monti, fa cinc anys, va ser un dels membres fundadors del nou projecte de futbol base del nostre club, que a dia d’avui és una de les Escoles més prestigioses i nombroses del país. Com a entrenador de la categoria Juvenil, va conduir l’equip a l’obtenció del títol de la Primera Divisió de la categoria a la temporada 2017-18. A més va obtenir títols al futbol sala.

Iván també va fer història com al primer entrenador de l’equip filial, creat l’any passat, que va acabar la Lliga de Segona Divisió com el millor equip filial de la temporada. Per si no n’hagués prou, Monti sovint col·laborava amb idees de planificació i difusió del nostre projecte esportiu. Gràcies per tot, Monti!

Monti, a l’extrem esquerre de la imatge, a la celebració del títol de la Primera Divisió Juvenil 2017-18.