Publicado el

Prenent vol

Sempre és molt bo guanyar, sobretot quan es comença una nova etapa. El primer equip de l’Inter d’Escaldes va aconseguir una victòria amb contundència al seu primer partit de la pretemporada. La il·lusió continua intacta.

El triomf per 6-0 davant el Coll de Nargó CF deixa molt bones sensacions més enllà del resultat. Tot i portar només una setmana d’entrenaments, sembla que els fitxatges s’adapten molt ràpid a la idea de joc d’Adolfo Baines. A més l’equip va mostrar intensitat durant tot el partit malgrat la xafogor al Centre Esportiu d’Alàs, un camp que es va omplir de mosques a mesura que queia la nit i que feia difícil la feina dels jugadors.

Tota la plantilla del primer equip va participar del partit ja que estaven pactades substitucions il·limitades. Els gols de l’Inter van ser marcats per Bruninho, Genís Soldevila i Rui Beja a la primera part, i Javi Moreno, Toni Lao i Rodrigo Vergara a la segona meitat.

La plantilla torna als entrenaments divendres, amb bones sensacions de cara al curs vinent.

Toni Lao va estrenar-se amb un gol al primer amistós de la pretemporada.