Publicado el

Tornem-hi!

S’acaba l’espera i torna la nostra Escola! S’acosta una temporada plena d’emoció i aprenentatge, i segur que el futbol base de l’Inter Club d’Escaldes continuarà essent una referència nacional a nivell formatiu. Els nostres nens i les nostres nenes ja tenen calendari definit.

El 9 de setembre és el dia d’inici de les activitats de tots els equips del nostre futbol base, al camp del Prat del Roure de la nostra parròquia. La principal novetat és l’ampliació de la durada dels entrenaments de dilluns, ja que algunes categories faran sessions d’una hora i mitja.

Una altra novetat és la creació d’un entrenament exclusiu per al nostre equip Femení. Divendres, l’entrenadora María Cardoso encapçala aquesta sessió plena de nenes al Centre d’Entrenament de la FAF. Per una altra banda, es reactiven els entrenaments específics de porters, en aquesta temporada comandats pel nostre porter Josep Antoni Gomes.

Els horaris dels entrenaments estan disponibles a la secció Calendari del nostre futbol base, la mateixa pàgina on trobareu els horaris dels partits quan comencen les competicions oficials. Tots junts, SEREM MÉS!