Publicado el

Seguim en família

L’Inter d’Escaldes continua depositant la confiança en la gent de casa. Un altre jugador històric de la nostra institució, Javi Moreno, va acordar la seva renovació i completarà la seva quarta temporada.

El defensa va arribar a un acord amb la directiva del nostre club per seguir a la plantilla del primer equip. De fet, des de la setmana passada va integrar-se a la pretemporada sota les ordres de l’entrenador Adolfo Baines.

«Estic molt feliç de poder continuar amb aquest projecte. L’Inter és la meva il·lusió i vull seguir molt compromès amb tot el que calgui per tirar endavant», reconeixia.

Javi, germà petit del nostre capità Sergio Moreno, va arribar al nostre club al mig de la temporada 2016-17 i va ser un dels jugadors campions del títol de Segona Divisió. El defensa, avui en dia, compta amb 43 partits i un gol amb la samarreta de l’Inter.

«Aquest títol de Segona és inoblidable. Els records de la plantilla i la implicació de tot el club va ser molt maco. Ara seria un somni poder arribar a Europa després d’haver viscut l’experiència a la Segona», manifestava.

Continuarem creixent amb tu, Javi! Tots junts, SEREM MÉS!