Publicado el

Els primers trets

Cristián Martínez als seus primers minuts amb l’Inter

El primer equip de l’Inter d’Escaldes continua agafant forma de cara a la temporada vinent. La tercera setmana de pretemporada s’ha tancat amb una nova victòria, en aquest cas, contra l’equip filial del Lleida Esportiu.

La victòria per la mínima contra el Lleida B ha demostrat la bona adaptació de la plantilla d’aquesta temporada amb els conceptes tècnics d’Adolfo Baines, amb èmfasi a l’ordre i l’entusiasme entre jugadors molt competitius.

Al partit de dissabte, el cos tècnic ha disposat de tota la plantilla, amb excepció del lesionat Albert Reyes. De fet, ha estat l’estrena de Cristián Martínez i Jordi Betriu, fitxatges incorporats a l’Inter a les darreres hores. El gol ha estat marcat per Genís Soldevila (32′), exjugador del club lleidatà.

L’esmentada victòria s’afegeix al triomf per 3-0 contra el CE Carroi, el mateix rival a la primera jornada de la Lliga 2019-20, en un amistós disputat dimarts.

Estrena amb bones sensacions de Jordi Betriu amb l’Inter