Publicado el

Fort com unes Torres

L’Inter Club d’Escaldes continua el seu recorregut arreu del món gràcies al nostre ambaixador itinerant, que des del maig és a Àsia. El seu llistat de països portant la nostra samarreta ha crescut, ara amb la seva estada a Malàisia.

Oriol Fité va conéixer les Torres Petronas, símbol de la capital del país, Kuala Lumpur. Les torres van ser els edificis més alts del món entre 1998 i 2003, quan van ser superades per la Torre Taipei 101 de Taiwán. El nostre ambaixador va contemplar l’obra al seu màxim esplendor a la nit, gràcies al seu enllumenat.

La nostra samarreta també va arribar fins les coves de Batu, els temples hinduistes més populars fora de l’Índia, amb una gran estatua de 42 metres. Per si no n’hagués prou, Oriol va tenir un bon descans a les paradisíaques platges de Perhentians.

Quin serà el proper destí del nostre ambaixador itinerant? Les aventures d’Oriol Fité arreu del món compten amb el patrocini de Gol Solidari i del web Mochila y Mundo. A preparar-se perquè el nostre ambaixador té grans sorpreses per tots nosaltres!

Oriol Fité a les coves Batu. Sota aquestes línies, el nostre ambaixador a Perhentians.