Publicado el

Fitxatge sobre rodes

L’Inter d’Escaldes fa oficial el fitxatge de l’últim jugador anunciat abans del tancament del termini per afegir jugadors. El migcampista Jordi Betriu, malgrat la rapidesa de la seva incorporació, s’ha adaptat molt bé al nostre club.

Betriu arriba provinent de l’FC Andorra en qualitat de cedit. Serà la seva primera experiència a la lliga andorrana, ja que abans del club del Principat havia jugat al Lleida Esportiu.

«Sense dubte, l’Inter és un dels equips més competitius que hi ha a la lliga andorrana, on puc créixer com a jugador», afirmava.

El migcampista nascut a Coll de Nargó va disputar el seu primer partit amb l’Inter un dia després de ser anunciat com a jugador del nostre club. Jordi va deixar sensacions molt bones als minuts jugats contra el Lleida B.

«Em considero un jugador molt amibiciós. M’agrada jugar per ajudar a l’equip i, sobretot, millorar cada dia més», reflexionava.

El nostre nou jugador, de 24 anys, és germà del pilot Jaume Betriu, campió d’Espanya d’enduro als últims quatre anys. Segur que Jordi continua el seu creixement a l’Inter sobre rodes! Benvingut! Amb tu, SEREM MÉS!