Publicado el

Or-guanyar

Quatre victòries en quatre partits. La pretemporada del primer equip de l’Inter d’Escaldes continua amb pas ferm. Sense els cinc convocats a la selecció absoluta d’Andorra, el nostre equip va assolir un nou triomf.

L’Inter va guanyar davant el CF Organyà, recent campió de la Copa Pirineus, en un partit disputat a l’Estadi Municipal de la vila de l’Alt Urgell que compta amb gesta natural. El marcador final de 6-2 a favor de l’Inter demostra la solidesa que la plantilla està adquirint durant la pretemporada. Els gols del nostre equip van ser marcats per Bríñez, Jordi Betriu, Luke Pullen, Genís Soldevila, Xavi Enes i Rubén Kake.

L’Inter va disposar de valors joves com Luke Pullen, Rubén Kake, Christi Paul i Xavi Enes, provinents del nostre equip filial, i que van reforçar la plantilla arran de l’absència de Sergio Moreno, Ilde Lima, Josep Antoni Gomes, Emili García i Cristian Martínez, convocats a la selecció andorrana per als partits del Pre-europeu contra Turquia i França, actual campiona del món.

El proper repte del nostre equip serà un triangular de partits de 45 minuts contra la UE Sant Julià i l’equip filial de l’FC Andorra. El traingular es durà a terme dissabte al Centre d’Entrenaments de la FAF a partir de les 15 hores.

Nova victòria de l’Inter en territori alturgellenc. El triangular de dissabte serà el primer partit de pretemporada dins del Principat.