Publicado el

Torrassa

L’Inter d’Escaldes continua potenciant la seva plantilla del primer equip de cara a la temporada vinent. El porter Jordi Ribó s’afegeix al nostre club amb ganes de créixer dins d’un equip molt competitiu.

Jordi Ribó va acordar la seva incorporació per una temporada. La seva aparença física crida l’atenció gràcies als seus 193 centímetres d’alçada, ideal per a la seva posició dins del camp.

«Faig una valoració molt positiva d’arribar a l’Inter perquè he trobat un grup de gent molt semblant a mi, amb sentiment d’equip, de fer pinya, molt treballadora. Per la meva alçada tinc bon joc aeri, però el més fonamental és que m’agrada guanyar», assegurava.

Ribó, de 26 anys i provinent del CF Organyà, comparteix el repte de defensar la porteria de l’Inter amb Josep Antoni Gomes, el porter de la selecció absoluta d’Andorra.

«És una sort tenir de company al Josep Antoni perquè puc aprendre molt d’ell, i també és una manera de competir un amb l’altre i de millorar per estar el millor possible al camp», sentenciava.

Benvingut, Jordi Ribó! L’Inter està a les teves mans. Amb tu, SEREM MÉS!

Jordi Ribó a la seva presentació oficial