Publicado el

Ara ve l’hora de la veritat

Punt final a la pretemporada del primer equip de l’Inter d’Escaldes amb molt bones sensacions. El triangular davant la UE Sant Julià i l’equip filial de l’FC Andorra ha permès que tota la plantilla agafi rodatge abans del començament de la Lliga.

L’Inter ha tancat el triangular amb un marcador global a favor de 6-2, després de dos partits de 45 minuts. El primer enfrontament contra la UE Sant Julià ha acabat amb una derrota per 2-1, malgrat la bona dinàmica del nostre equip, un cop obert el marcador, davant un bon rival. El gol de l’Inter ha estat marcat per Bríñez.

La segona part -és a dir, el segon partit-, l’Inter ha mantingut la intensitat contra l’FC Andorra B, trobant més espais al voltant de l’àrea rival i aprofitant les bones finalitzacions. El 5-0 final ha estat sentenciat amb un doblet de Genís Soldevila i gols de Bruninho, Jordi Betriu i Rubén Kake, jugador de l’Inter B que ha participat de les últimes sessions de pretemporada.

«Aquests partits són per encaixar el puzle abans de l’inici de la Lliga i per treure conclusions de la plantilla, tant positives com negatives. Aleshores estic molt content de la pretemporada que hem tancat», declarava l’entrenador Adolfo Baines a RTVA.

L’Inter s’estrena a la Lliga 2019-20 de Primera Divisió davant el CE Carroi el diumenge vinent a les 18 hores al Centre d’Entrenament de la FAF.

Marc Pujol ha estat molt a prop de marcar contra la UE Sant Julià