Publicado el

Cinc-inter

Josep Antoni, el protagonista (foto: Reuters)

Els dos últims partits de la selecció d’Andorra deixen un bon regust de boca per a l’Inter d’Escaldes, ja que mai abans no havien jugat quatre jugadors del nostre club a un partit amb l’absoluta. Això va passat durant la darrera jornada doble del Pre-europeu.

Ilde Lima, Josep Antoni Gomes, Cristian Martínez i Sergio Moreno van disputar el partit contra França, la campiona del món, al seu camp de Saint Denis, a la sisena jornada del grup H de la competició continental.

Tot i la derrota nacional por 0-3, el nostre porter Josep Antoni Gomes, fitxatge per aquesta temporada, va acaparar l’atenció sobretot per aturar un penal al minut 28 davant el davanter Antoine Griezmann, que milita a l’FC Barcelona.

Era la segona vegada a la història que quatre jugadors de l’Inter jugaven un partit de l’absoluta, ja que dissabte contra Turquia va ser el torn d’Ilde Lima, Gomes, Cristian i Emili García, que va sortir al terreny de joc al minut 86, tres minuts abans de l’únic gol del partit marcat pel turc Ozan Tufan.

El capità andorrà i defensa del nostre primer equip, Ilde Lima, s’acosta cada dia més al rècord de la major trajectòria amb una selecció nacional per més de 100 partits. Davant França, Ilde va completar la seva internacionalitat número 125 i si juga contra Turquia el proper 17 de novembre, superarà els 22 anys i 143 dies de l’equatorià Iván Hurtado defensant la samarreta del seu país.

Per la seva banda, l’entrenador de l’equip Aleví de la nostra Escola, Ludo Clemente, en la seva qualitat de jugador també va disputar els últims partits: tant contra Turquía com davant França, Ludo va jugar 79 minuts.

Ilde Lima s’acosta a ser un dels jugadors més legendaris del món (foto: Getty Images)