Publicado el

Molt a prop del cel

Si l’última aventura del nostre ambaixador itinerant se sembla al que pot esdevenir aquesta temporada, doncs segur que assolirem èxits. Oriol Fité va portar el nom de l’Inter d’Escaldes al pas de muntanya de més alçada del planeta.

Fité va assolir el Thorong-la, pas de muntanya amb la major alçada del món, amb 5.416 metres sobre el nivell del mar. Així doncs, el nostre ambaixador trenca el seu propi rècord de portar la nostra samarreta cap a punts alts de la Terra, ja que al desembre passat havia arribat al cim del Wikikunka de Perú, situat a uns 5.200 metres sobre el nivell del mar.

El nostre ambaixador va arribar a aquest indret del món durant el recorregut del Circuit Annapurna, una de les rutes més populars de senderisme de l’Himàlaia i del món, que compta amb prop de 120 kilòmetres de distància.

‘Uri’ ara mateix continua a Nepal, però segur que tindrà més sorpreses per compartir amb la família de l’Inter. Sospiteu alguna novetat? Les aventures del nostre ambaixador són patrocinades per Gol Solidari i pel seu web Mochila y Mundo.