Publicado el

Armadura sustentable

És molt normal que la temporada s’iniciï amb fitxatges, de fet, l’Inter n’ha fet deu per al primer equip. No obstant això, hem fet una incorporació molt especial: BOMOSA, nou patrocinador que ha estat presentat amb les nostres noves equipacions.

BOMOSA va ser la protagonista de l’esdeveniment de presentació de les noves samarretes de l’Inter. BOMOSA neix del desig de l’empresari andorrà Turi Mora de convertir Andorra en un país millor, impulsant projectes filantròpics i de Social Business per ajudar a la gent que viu i treballa al Principat, fent accessible una vida sostenible per a tothom.

«Estem molt contents d’aquesta esponsorització de BOMOSA perquè l’Inter és un club que li agraden aquests projectes solidaris i BOMOSA és un ens molt important al país. Segur que treballarem junts fent moltes coses pensant en casa nostra», declarava el nostre defensa Ilde Lima.

La terrassa de l’hotel Golden Tulip Fènix Andorra ha estat indret ideal per al llançament de la nostra nova equipació, amb el meravellós paisatge d’Escaldes-Engordany, la nostra parròquia, al darrere de cada imatge. La tradicional samarreta blau i negra s’estrena diumenge, a la primera jornada de la Lliga Nacional 2019-20 contra el CE Carroi.

«Tenim moltes ganes de començar diumenge. Aquest any el club ha fet un esforç molt gran, amb gent de qualitat i preparada. Tenim la il·lusió renovada i esperem que aquesta temporada sigui la nostra, assolint l’objectiu d’anar a Europa», recalcava el nostre capità Sergio Moreno.

El comiat de l’esdeveniment ha estat molt especial, amb la presència de Fuyur, un gos molt amistós, símbol de l’esperit que volen tenir l’Inter Club d’Escaldes amb BOMOSA. Tots junts, SEREM MÉS!