Publicado el

Un altre Inter-nacional

És el mateix del golàs contra Irlanda fa nou anys. És el mateix d’un altre golàs, en aquest cas de falta directa, contra Geòrgia fa un any. És el mateix que porta 56 partits internacionals amb la selecció absoluta d’Andorra. L’Inter d’Escaldes fa oficial l’arribada al nostre club de Cristian Martínez.

El nostre nou davanter va acordar la seva incorporació a l’Inter en qualitat de cedit per una temporada, provinent de l’FC Andorra. Martínez es va integrar el divendres 30 d’agost a la nostra plantilla i l’endemà feia la seva estrena al camp amb un amistós davant el Lleida Esportiu B (victòria per 1-0).

«L’Inter és un club que ha millorat moltíssim, la gent vol venir a aquest club i això es veu, perquè es fan les coses bé i hi ha un bon projecte. La meva prioritat va ser venir a l’Inter i ara només queda lluitar pels objectius d’aquesta temporada com anar a Europa», reconeixia.

Cristian és un dels jugadors que sovint són convocats a la selecció absoluta d’Andorra. De fet, es va reincorporar als entrenaments sota les ordres d’Adolfo Baines després de disputar els partits la jornada doble del Pre-europeu contra Turquia i França.

«La selecció és un honor per tots els andorrans. Venim de dos partits molt complicats però crec que la imatge d’Andorra que vam donar és molt bona. L’Inter serveix per mantenir el ritme de selecció perquè és un equip amb bon toc de pilota i amb un entrenador que sempre està pendent de tot», sentenciava.

Martínez va ser el màxim golejador de la Primera Divisió andorrana la temporada 2014-15. Un jugador de renom que s’afegeix a l’Inter amb ganes de fer història. Benvingut, Cristian! Amb tu, SEREM MÉS!