Publicado el

El primer crit de la temporada

L’Inter d’Escaldes ha començat de molt bona manera la temporada de Primera Divisió 2019-20. La victòria a la primera jornada ha deixat un bon gust de boca per continuar el camí a la Lliga Nacional.

El triomf contra el CE Carroi per 2-0 és la primera fita d’una temporada que sembla molt esperançadora per al nostre club. L’Inter ha jugat amb tranquil·litat i ha sabut administrar el joc al seu favor durant tot el partit.

El debut a la Lliga 19-20 ha estat també l’estrena oficial de fitxatges com el porter Josep Antoni Gomes, el davanter Cristian Martínez, el defensa Emili García, el lateral Rui Beja i els migcampistes Toni Lao, Jordi Betriu i Marc Pujol, que ha marcat el primer gol de la temporada mitjançant un penal.

Tres punts molt importants per a l’Inter que en la propera jornada s’enfronta la UE Sant Julià.

Genís Soldevila ha estrenat la seva celebración aquesta temporada. El davanter ha marcat el segon gol de l’Inter.