Publicado el

Objectiu: créixer

Una nova estrena s’acosta per a l’Inter Club d’Escaldes. En aquest cas, el nostre equip filial comença diumenge la seva temporada a la Segona Divisió. Hi ha cares noves, però amb la mateixa il·lusió del curs anterior.

L’Inter B tindrà el seu debut a la Lliga de Segona Divisió diumenge, quan jugui el seu partit davant la UE Santa Coloma B a les 15 hores al Camp d’Esports d’Ordino.

«Porto tota la meva vida a l’Inter i em sento molt còmode amb aquest projecte perquè dóna moltes oportunitats. La temporada passada vam trencar totes les expectatives i crec que va ser una bona temporada. Ara començem amb les ganes de millorar dia rere dia», valorava el defensa Carles Polo.

Al curs 2018-19, l’Inter B va aconseguir la fita de ser el millor equip filial de la temporada regular. Onze jugadors hi continuen, i sis jugadors s’hi han afegit a la plantilla que encapçala la dupla tècnica de Xavi Andorrà i Josep Manel Ayala.

«He arribat gràcies a un amic i crec que és un bon equip, un bon conjunt. Esperem que aquesta temporada continuem essent el millor equip filial», declarava el migcampista Nicola Lorenzo.

L’Inter B comença la temporada amb il·lusió i ganes de continuar amb el creixement del nostre projecte esportiu. SEREM MÉS!