Publicado el

Per enfortir-nos

L’Inter Club d’Escaldes continua potenciant la seva estructura esportiva. La plantilla del nostre primer equip gaudeix les instal·lacions del centre Life and Training Andorra (LAT Andorra), gràcies a un conveni amb la finalitat de potenciar el treball físic dels jugadors.

Des de dues setmanes, la plantilla de l’Inter s’entrena en grups al centre LAT Andorra ubicat a la nostra parròquia. Cada jugador fa una rutina d’exercicis segons la seva condició física, amb la supervisió del coordinador físic, Santi Fluvià.

«Ens permet un treball personalitzat amb els jugadors, tant per prevenir lesions com per treballar la força, paralel·lament a la feina que es fa al camp. A més es treballa la readaptació esportiva posterior al tractament del nostre fisioterapeuta quan el jugador ha patit una lesió. Volem treure el millor rendiment de la nostra plantilla», explica el nostre director esportiu, Otger Canals.

Els jugadors comparteixen més experiències esportives, pensant en assolir els objectius. SEREM MÉS!

Santi Fluvià (a la esquerra de la imatge) controla els treballs amb medicions especialitzades