Publicado el

Amb el cap amunt

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes ha conegut per primer cop la derrota a la Lliga de Segona Divisió. El resultat final sembla massa càstig per al nostre equip, que es presentava al partit amb moltes baixes.

La caiguda davant el CE Carroi B per 2-5 sembla voluminosa; no obstant això, l’Inter B en bona part del partit ha donat la cara i ha defensat de forma correcta els constants atacs del rival i, fins i tot, ha generat perill davant la porteria rival.

Les nombroses baixes per lesió de la plantilla del nostre equip han esdevingut en canvis per urgència, com el migcampista Germán Ferrín com a defensa central i el davanter Rubén Kake com a interior dret. A més s’han estrenat dos jugadors del nostre Cadet, Blai Despretz i Santi Maset. Els dos gols de l’Inter B han estat marcats pel veterà Txema Mazón.

L’Inter B es queda amb tres punts a la classificació. El següent partit del nostre equip serà contra l’FC Encamp, diumenge vinent a Ordino.

Una de les celebracions dels gols de Txema Mazón