Publicado el

Papu-sar-nos al capdavant

Un equip blau i negre davant un equip negre i blau. Així d’estrany ha estat l’últim partit de l’Inter d’Escaldes a la Lliga Nacional 2019-20, ja que el resultat sembla minso davant el gran joc del nostre equip.

Només un 1-0 a favor, segellat ben entrada la segona part, ha sentenciat el segon triomf de l’Inter aquesta temporada, ara davant l’FC Ordino. El nostre equip ha controlat completament el joc, i només un parell d’intervencions del nostre porter Josep Antoni Gomes salven que el partit no hagi estat un monòleg.

Les ocasions de gol es veien una rere l’altra gràcies al bon control del joc del nostre equip, amb una disposició tàctica de tres davanters i amb Toni Lao tirant endavant la feina com a defensa central. A la represa, amb un rival cansat que ha retrocedit les seves línies, l’Inter augmentava el seu volum d’atac.

Rodrigo Vergara durant una de les ocasions de gol a la primera part

La resposta final de l’equip blau i negre -en aquest cas, l’Inter- ha arribat al partit des de la banqueta, amb la sortida al camp de dos veterans que s’estrenaven oficialment amb l’Inter aquesta temporada, Juli Sánchez i Papu Peralta. Tots dos han aportat amb cops de cap letals davant la porteria rival, el primer al travesser i el segon amb l’únic gol del partit al minut 80. El paraguaià, que viu la seva tercera etapa al club, ha marcat el seu sisè gol al 13è partit amb la nostra samarreta.

L’Inter és un dels capdavanters de la competició amb set punts i continua sent l’únic equip sense gols en contra en tota la Lliga. Diumenge vinent, contra l’Atlètic Escaldes, haurà una nova oportunitat per demostrar que el nostre equip vol elevar-se cada cop més.

A la batalla duocromàtica de diumenge, s’ha imposat l’Inter