Publicado el

Apuntant cap amunt

Celebració d’un dels gols d’Aiden Grard al triomf del Benjamí B, el primer partit de la jornada.

Un gran començament ha tingut l’Escola de l’Inter Club d’Escaldes a les respectives lligues nacionals de tardor. Els bons resultats són el reflex de les ganes dels nostres nens per competir i de la bona feina a nivell formatiu.

Vuit de nou equips del nostre futbol base han aconseguit una victòria a la seva estrena oficial aquesta temporada. Bona part dels triomfs van ser voluminosos, però l’estreta victòria de l’Aleví A ha estat el resultat d’un partit ple de misteri i emoció.

Es descata també el dolç debut de l’Aleví C, equip creat aquesta temporada, que ha guanyat el seu primer partit sota les ordres de Josep Antoni Gomes, porter del primer equip i de la selecció andorrana. Per la seva banda, l’estrena del nostre equip Femení quedarà ajornada per una setmana.

Un dels gols de l’Aleví C, equip que s’estrena aquesta temporada

PARTITS DE LA NOSTRA ESCOLA:

CATEGORIA RESULTAT RIVAL
Prebenjamí 13-0 CE Comapedrosa
Benjamí A 11-0 FC Encamp A
Benjamí B 11-4 FC Encamp B
Benjamí C 3-2 FS La Massana B
Aleví A 3-2 FC Santa Coloma
Aleví B 12-0 Atlètic Escaldes A
Aleví C 12-1 Atlètic Escaldes B
Infantil 2-6 UE Santa Coloma
Cadet 5-0 UE Engordany
Femení (cancel·lat) FC Ordino

 

El Prebenjamí ha aconseguit la victòria més voluminosa de la jornada