Publicado el

Aprendre la lliçó

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes ha deixat passar una bona oportunitat per aconseguir una nova victòria a la Lliga de Segona Divisió, però el partit igualment serveix per treure conclusions positives.

L’empat final a tres gols davant l’FC Encamp podria semblar massa càstig després del bon partit de l’Inter B, sobretot a la primera meitat, quan ha dominat completament el joc. Ben entrada la represa, el nostre equip ha concedit moltes oportunitats al rival que ha igualat el marcador tot i tenir dos expulsats.

Rubén Kake, Andrés Bríñez (penal) i Javi Moreno han marcat els gols del nostre equip.

L’Inter B ara comparteix la cinquena posició de la classificació amb 4 punts. El pròxim partit serà diumenge vinent contra l’FC Lusitans.

Gran gol de falta directa de Javi Moreno