Publicado el

L'»Escalderbi» és nostre

L’Inter d’Escaldes continua al capdavant de la classificació de la Lliga Nacional gràcies a tres punts molt importants davant un rival molt dur. Bona victòria abans de l’aturada de selecció.

El triomf contra l’Atlètic Escaldes per 3-1 confirma el bon moment del nostre equip que manté la prioritat de buscar la porteria rival amb ordre i que, en aquest partit, ha sabut administrar la calma en situacions adverses.

Amb un esquema inicial de 4-5-1, l’Inter va consolidar la victòria amb un bon control al mig del camp, amb Jordi Betriu per a la creació del joc i Genís Soldevila com a únic atacant. No obstant això, bona part de les ocasions del nostre equip han estat generades per les bandes, amb una destacada feina de Bruninho per la dreta.

Després de quatre jornades, l’Inter és un dels capdavanters de la Lliga amb 10 punts. Un moment molt dolç del nostre equip abans de l’aturada de la competició a causa dels partits de la selecció absoluta al Pre-europeu davant Moldàvia i Islàndia.

Contraatac finalitzat per dos defenses: Óscar Reyes i la seva passada abans del gol d’Ilde Lima

DIA DE RÈCORDS

Una celebració molt efusiva ha fet Ilde Lima després de marcar contra l’Atlètic. És el primer gol del capità de la selecció andorrana amb la samarreta de l’Inter, que ha defensat en 18 partits.

Bruninho ha estat l’impulsor del primer gol. Bon premi per al portuguès al seu partit número 30 amb l’Inter. Per la seva banda, el nostre capità Sergio Moreno iguala Gallo com al tercer jugador amb més partits (55) des que va assumir el nou projecte de l’Inter en 2015. I per si no n’hi hagués prou, Genis iguala Xavi Andorrà com a quart golejador de la història recent del club, amb 12 dianes.

Bruninho ha jugat el seu 30è partit amb l’Inter